-1.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 6 Februara, 2023

OTVOREN „TROPIC“ U PRIJEDORU

Najnovije vijesti

Lanac marketa „Tropic“ otvorio je svoju radnju i u Prijedoru, u Ulici Mladena Stojanovića, i građani su imali priliku da vide šta to nudi ovaj market.

– Reakcije kupaca čine nas više nego srećnima, što nam govori da smo opravdali njihovo povjerenje. Svojim kupcima smo danas, ali i narednih dana pripremili mnogo pogodnosti i poklona, a naše najmlađe posjetioce obradovaćemo zabavnim animatorskim i mađioničarskim programom koji počinje danas u 16 i sutra u 17 časova – navela je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca “Tropic”.

Ona je pojasnila da novo iskustvo kupovine koje nudi “Tropic” podrazumijeva široku ponudu svježeg voća, povrća i mesa te gastro odjela na kojem će kupcima biti dostupno više od 100 vrsta gotovih jela, i sve to  u prijatnom ambijentu uz uslužno osoblje. Zadovoljni su i zaposleni, naročito oni koji su već radili u ovoj kompaniji.

– Drago mi je što mi je ponovo pružena prilika da radim u ovom trgovačkom lancu. „Tropic“ je meni prije bio dobar poslodavac, i očekujem da će isto biti i sada – rekla je radnica Sebaheta Kenjar.  Trenutno prijedorski „Tropic“ ima 26 zaposlenih. U budućnosti se očekuje da ovaj lanac  otvori i veliki tržni centar na Urijama.

Kompanija „Tropic maloporodaja“ posluje u 52 jedinice širom BiH, a u planu je i dalje širenje prodajne mreže.

Z.J.

foto: Giga