13.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

OTVORENA REBRENDIRANA FILIJALA U PRIJEDORU

Najnovije vijesti

Sberbanka Banjaluka danas je svečano otvorila prostorije rebrendirane i proširene filijale u Prijedoru.
Početak rada ove filijale, proširene na ukupno 370 kvadratnih metara modernog prostora u prisustvu je brojnih klijenata, poslovnih partnera i građana ozvaničila načelnik Odjeljenja za finansije grada Prijedora Biljana Malbašić.

Izvršni direktor Sberbanke Banjaluka Sandro Mihajlović istakao je da je rebrendiranje filijale urađeno po jedinstvenim i modernim standardima Sberbanke Rusija.

“Početak rada ove poslovnice će sasvim sigurno za sve naše sadašnje i nove klijente, kao i poslovne partnere, značiti još kvalitetniji pristup našim uslugama i bolju komunikaciju sa nama”, rekao je Mihajlović.

On je naglasio da Sberbanka Banjaluka želi da u perspektivi bude sigurna partnerska ruka na putu daljeg razvoja ove regije.

“Rebrendiranjem prijedorske filijale, Sberbanka nastavlja osnaživanje poslovne mreže u regionalnim centrima, te izlazi u susret potrebama povećanja obima poslovanja u ovoj lokalnoj zajednici”, saopšteno je iz Sberbanke.

Proširena poslovnica nalazi se na uglu ulica Kralja Petra Prvog Oslobodioca i Nikole Pašića. Otvorena je svaki radni dan od 8.00 do 16.00 časova, a subotom od 8.00 do 13.00 časova.

Sberbank Rusija upravlja gotovo trećinom ukupne aktive ruskog bankarskog sektora, ključni je finansijski pokretač nacionalne ekonomije i najveći depozitar u toj zemlji. Ima više od 135 miliona klijenata fizičkih lica i milion klijenata pravnih lica.

izvor: srna