3.8 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

Pauzirajte sadržaj i gledajte propušteno: Napredne TV funkcionalnosti u Supernovoj

Najnovije vijesti

Odaberite Supernova digitalnu televiziju sa naprednim TV funkcionalnostima i uživajte u super sadržajima!

Propustili ste omiljenu emisiju? Ne brinite! Uz Supernova DTV imate mogućnost vraćanja sadržaja 72 sata unazad. Pauzirajte i nastavite da gledate kada god želite. I to nije sve – Supernova vam donosi Superstar videoteku bez dodatne naknade u prvih 12 mjeseci, tako da će gledanje biti uzbudljivije nego ikada ranije. Tu je i Nick+ videoteka, koja je uključena u pretplatu Supernova DTV osnovnog paketa TV kanala, a u okviru koje mališani mogu da se zabave uz najpopularnije serije i crtane filmove i iznova vraćaju svojim omiljenim sadržajima.

Iskoristite i nevjerovatan popust od čak 50 odsto na Max TV paket tokom 24 mjeseca i za samo 3,22 KM mjesečno uživajte u dodatnim kanalima Supernova digitalne televizije! Očekuje vas više od 50 dodatnih TV kanala, Arena Sport HD kanali, FOX HD kanali i još mnogo toga!

Osim vrhunske ponude digitalne televizije, Supernova vam omogućava i super usluge brzog interneta, kao i fiksne telefonije.

Sve što trebate da uradite je da posjetite našu najbližu poslovnicu kako biste saznali sve detalje o Supernova uslugama ili pozovete besplatan broj Kontakt centra 0800 30 630.

Više informacija o aktuelnim ponudama možete potražiti i na veb stranici www.supernovabih.ba

Akcijska ponuda realizuje se u skladu sa tehničkim mogućnostima za instalaciju usluge na adresi korisnika. Korisnički ugovor uz akcijsku ponudu se zaključuje na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja 24 mjeseca.

Supernova, u svemu super!