Plesni studio “Top Dance” obilježio je devet godina postojanja i rada. Tim povodom su, u saradnji sa “Krav Maga Prijedor” održali seminar samoodbrane roditelj-dijete.

Draginja Topić, osnivač ovog plesnog studija, smatra da je od velikog značaja da djeca budu uključena u brojne aktivnosti, te da oni koji se bave plesom i te kako mogu biti dobri i u borilačkim vještinama.

– Ja volim da svoju djecu učim nešto novo, a bitan faktor su mi i roditelji. Smatram da saradnja sa roditeljima treba da bude kvalitetna. Kada osvijestite roditelje šta je bitno za dijete i kakve navike kasnije treba da stiče, onda je to pun pogodak – istakla je ona.

Cilj seminara roditelj-dijete jeste da se roditeljima pruži mogućnost da se upoznaju sa onim čime se bave njihova djeca, tvrdi Aleksandar Ratković, instruktor Krav Mage.

– Krav Maga je izuzetno brutalna i iskučićemo tehnike koje dijete može da primjeni u školi. Krav Maga je sistem samoodbrane i zasniva se na tome kako da prepoznamo napadača – dodao je on.

Treninzi Krav Mage održavaju se utorkom, četvrtkom i nedjeljom, a istim danima su i treninzi plesa u Plesnom studiju “Top Dance”.

B.D.

PrethodniZAPLIJENJENO 3.090 KUTIJA CIGARETA BEZ AKCIZNIH MARKICA
SlijedećiOTVOREN JAVNI POZIV ZA PODRŠKU ODRŽIVOM POVRATKU