3.8 C
Prijedor
Petak, 2 Decembra, 2022

PLJAČKA ZLATARE “STOJANOVIĆ”: NOVI DETALJI

Najnovije vijesti

Policijskoj upravi Prijedor jutros je oko 9.10 časova prijavljeno da je nad Z.M, radnicom zlatarske radnje „Stojanović“ koja se nalazi u centru grada, izvršeno razbojništvo. Kako saznajemo, razbojnik je uz prijetnju vatrenim oružjem od radnice tražio da mu preda zlatni nakit. Nezvanično saznajemo da je riječ o prepravljenoj pušci tzv. “kratežu”. Količina nakita koju je odnio sa sobom nije poznata.

Nezvanično saznajemo da je razbojnik bio djelimično maskiran.Sve je, kako smo saznali na licu mjesta, zabilježila i sigurnosna kamera, čiju je snimku, tokom uviđaja kojem je prisustvovao veći broj policijskih službenika, izuzela Policijska uprava.

Zlatarska radnja “Stojanović”, u vlasništvu Miroslava Stojanovića, prvi put je na meti pljačkaša. Vlasnik nije bio raspoložen za izjave. Preplašena radnica zlatare, mada nije fizički povrijeđena, pretrpjela je šok. Trgovci čije su radnje u blizini ove zlatare, kažu da nisu primijetili ništa sumnjivo, mada se u jednom trenutku oglasio alarm koji je duže vrijeme bio aktivan.

Uviđaj na licu mjesta obavio je veći broj policijskih službenika, a o svemu je, kako nam je potvrdila Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor, obaviješten i tužilac Okružnog tužilaštva u Prijedoru.

KV