Četiri lica iz Prijedora uhapšena su zbog sumnje da su izvršila osam teških krađa u kućama na području grada i pri tome nanijela materijalnu štetu od oko 10.000 KM. Uhapšena su lica čiji su inicijali D.G, D.M, R.R. i R.B. zbog sumnje da su tokom 2019, pa do 8. februara ove godine izvršila osam teških krađa, sopšteno je Policijske uprave Prijedor.

Lica D.G. i D.M. osumnjičena su za nasilne ulaske u kuće odakle su krala razne predmete, čime su izvršila šest teških krađa, a daljom istragom je utvrđeno da su ta dva lica zajedno sa R.R. i R.B. na isti način izvršila još dvije teške krađe.

Iz policije su naveli da je prilikom pretresa stambenih objekta i drugih prostorija koje koriste osumnjičena lica pronađen i privremeno oduzet dio predmeta koji potiču iz krivičnih djela. Prilikom pretresa objekata koje koristi R.R. pronađena je i privremeno oduzeta puška “M-48” čime je izvršeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, biće podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor osam krivičnih djela teška krađa i krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

SRNA

PrethodniVEČERAS DONATORSKO “VEČE KLAVIRA”
SlijedećiKURIDŽA: ŽELIMO DA “ŠA FEST” BUDE NAŠ “EGZIT”