5.8 C
Prijedor
Srijeda, 7 Decembra, 2022

PNP: OČEKUJEMO DIREKTAN MANDAT U NS RS

Najnovije vijesti

U Potkozarskom narodnom pokretu zadovoljni su predizbornom kampanjom i sa velikim optimizmom očekuju predstojeće izbore. Ovo je na konferenciji za novinare rekao Dalibor Grabež, nosilac liste PNP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan.

Po njegovim riječima, tokom kampanje uvjerili su se da uživaju veliko povjerenje građana, kojima su ponudili konkretna rješenja i svoju viziju razvoja Republike Srpske, Potkozarja i Prijedora. Grabež je pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore i podrže PNP-ovu kandidatsku listu za Narodnu skupštinu, kao i SNSD-ovog kandidata za Parlament BiH, Gorana Velaulu, te Milorada Dodika i Željku Cvijanović za inokosne funkcije.

“Na našoj kandidatskoj listi nalaze se iskusni ljudi, koji su ostvareni u privatnom i profesionalnom smislu. Na samom početku, rekao sam da imam puno povjerenje u njih, a sada kako je protekla ova kampanja, još više smo uvjereni da ćemo uzeti direktan mandat u Narodnoj skupštini RS”, rekao je Grabež.

On je rekao da su u programu PNP-a svoje mesto našli i poljoprivredni proizvođači, a konkretne mjere imaju i za unapređenje turizma u Potkozarju.

“Nismo zaboravili ni socijalne kategorije, porodice poginulih boraca, RVI, kao ni obrazovanje, sport i kulturu. Našim programom obuhvatili smo sve segmente društva”, istakao je Dalibor Grabež.

D. S.