5.8 C
Prijedor
Srijeda, 7 Decembra, 2022

PNP ŽELI DA RAZVIJA PRIJEDOR I REPUBLIKU SRPSKU

Najnovije vijesti

Nosilac liste Potkozarskog narodnog pokreta /PNP/ za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 1, Dalibor Grabež, pozvao je građane na večerašnjoj centralnoj tribini u Omarskoj, da izađu na izbore i podrže njihovu listu. Grabež je dodao da PNP podržava listu SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH, kao i zajedničke kandidate za inokosne funkcije, Milorada Dodika i Željku Cvijanović. On je rekao da u Omarskoj očekuju najbolji izborni rezultat te da su tokom kampanje predstavljali svoj program razvoja Republike Srpske.

 „Želimo da razvijamo naše Potkozarje, Prijedor i našu buduću opštinu Omarska. Zalažemo se za jaku, ekonomski prosperitetnu Republiku Srpsku, za prosperitetno Potkozarje, a u fokusu nam je običan građanin“, poručio je Grabež.

Kandidat PNP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske, Mladen Kulundžija, izjavio je da će se zalagati za svaku afirmaciju buduće opštine Omarska, ali i grada Prijedora.

„Zalagaćemo se za sve projekte koji doprinose razvoju naše lokalne zajednice. U prethodnom periodu smo na razne načine pokazali da znamo da vodimo brigu o našim građanima i da nosimo određene projekte, iniciramo određene ideje koje su za opšte dobro svih naroda i ljudi koji žive na ovom našem području“, poručio je Kulundžija.

B. M.