U Moto klubu “Otpisani” odlučili su da i ove godine organizuju vaskršnju tucijadu za štićenike Doma za lica sa invalidietom. Štićenici su se obradovali, kako kažu, svojim drugarima, a i TV ekipama koje su ih snimale. “Mnogo znači što ste došli jer bez vas ne bi ni bilo ovoga. Meni je drago što ste vi ovdje, a i što su naši radnici ovdje i direktor”, kaže štićenik Petar Akrap.
U Moto klubu “Otpisani” ističu da im je najveća vaskršnja nagrada bio aplauz štićenika Doma kada su dolazili. “Ovo je već drugi put da u toku našeg postojanja dolazimo u Dom da podijelimo jaja i da napravimo turnir sa štićenicima. Vaskrs je najradosniji pravoslavni praznik, a da bi doprinijeli toj radosti mi smo se odlučili da posjetimo Dom u Čirkin Polju i da organizujemo jednu malu tucijadu sa štićenicima. Njihovi predstavnici su pobijedili i lijepo je bilo gledati tu radost”, istakao je Slavko Vrućinić, predsjednik Kluba.
Na veliki hrišćanski praznik uz štićenike su bili i radnici Doma za lica sa invaliditetom. I oni su zahvalni bajkerima na posjeti i poklonima. “Ovom prilikom moram da se zahvalim našim prijateljima iz Moto kluba “Otpisani” koji su izdvojii svoje vrijeme da dođu da zajedno sa nama proslave naš najveći hrišćanski praznik Vaskrs, da daruju svoje vrijeme, da daruju svoju dobrotu i pažnju i da štićenici vide da nisu sami, da pored naših radnika koji svakodnevno brinu o njima, i ljudi iz lokalne zajednice takođe misle na njih”, rekao je Nioola Vujasinović, direktor Doma.
Pored vaskršnjih jaja i paretaka, bajkeri su štićenicima Doma za lica sa invaliditetom poklonili i majice sa natpisom Kluba.


Zoran Sovilj

POČELA PRODAJA JEDNODNEVNIH ULAZNICA ZA „TUBORG GARDEN FEST“

Prodaja jednodnevnih ulaznica za ovogodišnji „Tuborg Garden Fest“ po cijeni od 20 KM je počela, a ukoliko ne želite propustiti ni jednu festivalsku noć, dvodnevnu ulaznicu i dalje možete kupiti za samo 30 KM na gigstix.ba i prodajnim mjestima Gigstixa. Iskoristite sjajnu priliku i zgrabite karte za nezaboravno muzičko putovanje.

Četvrti  po redu “Tuborg Garden Fest” u Prijedoru održaće se 5. i 6. jula. Na velikoj bini Ljetne bašte u srcu grada i ove godine čekaju vas brojni izvođači i najzvučnija domaća i regionalna imena.

Ovogodišnji festival će otvoriti  bend „Plan B“, a potom će nastupiti Nenad Marić, široj javnosti poznatiji pod imenom Kralj Čačka, akademski slikar, pjesnik i kantautor. Iste noći po prvi put u Prijedoru publici će se predstaviti “Detour” sa svojim najvećim hitovima, a atmosferu do usijanja će dovesti Mile Kekin, nekadašnji frontmen kultnog zagrebačkog pank-rok benda “Hladno pivo”. Isto veče nastupiće legendarni “Parni valjak”, koji prvi put stiže u Prijedor. Sa novim pjevačem Igorom Drvenkarom, koji obećava da će donijeti svježu energiju i dinamiku njihovim legendarnim hitovima, “Parni valjak” napraviće atmosferu za pamćenje.

U subotu 6. jula, drugog dana Festivala, sviraće grupa “Sinhro” iz Novog Grada, koji je fantastičnu svirku imao i na prošlogodišnjem festivalu, a potom u Ljetnu baštu stiže dinamični hip-hop duo iz Crne Gore „Who See“ , te hrvatski reper Grše, jedno od vodećih imena nove domaće hip-hop generacije, poznat po svojim brzim rimama, zaraznim beatovima i beskompromisnom stavu. Za ljubitelje metal/pank zvuka nastupiće beogradski “Mortal Kombat”.  Veliki nastup  kultnog hip hop sastava “Beogradskog sindikata”, koji je poznat po jedinstvenim društvenim porukama, a posebno koncertima, koji se opisuju kao legendarni, obilježiće ovaj regionalni muzički događaj.

Prijedorska Ljetna bašta 5. i 6. jula će biti savršena bina za najveće regionalne megahitove i najluđi ljetni provod. Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net, ali na Facebook i Instagram stranicama festivala, navodi se u saopštenju za medije.

Exit mobile version