22.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

PODRŠKA TRGOVAČKOG LANCA TROPIC PETOM „GBT JEŽEVOM KAMPU” ZA RUKOMETAŠICE

Najnovije vijesti


Petu godinu za redom ženski rukometni klub „Dubica” organizuje sedmodnevni kamp za rukometašice, koji se ove godine održava od 28. jula do 3. avgusta. Poseban je po tome što je najveći ženski kamp u ovom dijelu Evrope i što objedinjuje sve elemente rukometne igre: rukomet na pijesku, mini i veliki rukomet.

Na ovogodišnjem kampu učešće je uzelo 125 mladih rukometašica iz četiri države: Slovenije, Njemačke, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a sa kojima radi sedam trenera: Sanja Bajgorić (selektor U20, Mostar, BiH), Dragutin Moslavac (selektor U14, Hrvatska), Teo Domuz (trener golmana koji radi u selekcijama BiH), Iva Kanjugović (selektor rukometa na pijesku, Hrvatska), Vladimir Suvajac (pomoćnik trenera u reprezentaciji BiH), Boris Suvajac (trener ŽRK Dubica, BiH) i Mladen Sulekić (trener ŽRK Novska, Hrvatska).

Domaći trgovački lanac Tropic treću godinu pruža podršku ženskom rukometnom klubu Dubica i organizaciji kampa.

Zadovoljstvo je biti dio ove pozitivne priče koju godinama unazad grade organizatori Ježevog kampa i koji predano rade na tome da iz godine u godinu podižu njegov kvalitet. Kao kompaniji koja podržava aktivnosti koje promovišu zdrave navike i pozitivne životne vrijednosti, što bavljenje sportom i kvalitetno druženje zapravo i jesu, sa ponosom i ove godine stojimo uz organizatore i ženski rukometni klub Dubica,” navela je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca Tropic.

Uz  idealnu priliku za usavršavanje svojih vještina i znanja, učesnice kampa imaju obezbijeđen smještaj, hranu, korištenje bazena, majice i medalje. Organizatori su pripremili pehare za najbolje i napreciznije kamperke po uzrastima, kamperku sa najjačim šutem te tablet za najperspektivniju učesnicu i poklon pakete za najvrednije.

Aleksandra Marković

 PR