11.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 2 Oktobra, 2023

PODRŠKOM DNS-u, OMARSKA DOPRINIJELA RAZVOJU PRIJEDORA

Najnovije vijesti

Svoje predizborne poruke na tribini u Omarskoj, brojnim mještanima ovog kraja, prenijeli su kandidati za odbornike Demokratskog narodnog saveza i kandidat Koalicije DNS-SNSD-SP za gradonačelnika Prijedora, Milenko Đaković. U ovom, jednom od najvećih prijedorskih naselja, kako je rečeno, lokalna vlast na čelu sa DNS-om mnogo je uradila na infrastrukturi i ukupnom poboljšanju života žitelja Omarske:

– Obnovljen je Društveni dom, škola, izgrađena Ambulanta porodične medicine sa laboratorijom, Mjesna kancelarija. Takođe je uređeno igralište, rasvjeta te podržan rad FK „Omarska“. Urađeno je dosta asfaltnih puteva, tako da još ostaje da se završi vodosnabdijevanje i kanalizacija – istakao je Đaković.

Politika saradnje, napretka i suživota, opredjeljenje je DNS-ovog nosioca liste kandidata za odbornike u Skupštini grada Prijedora, doktora Duška Ivića:

– Zalagaću se za zapošljavanje, bolji standard, pravnu i bezbjednosnu sigurnost svih građana Prijedora, s obzirom da je to višenacionalna sredina – rekao je Ivić. Tribini u Omarskoj prisustvovao je i predsjednik ove stranke, Marko Pavić:

– Omarska je tradicionalno uporište DNS-a, a veliki odziv stanovništva dovoljno govori o podršci Demokratskom narodnom savezu, odnosno onome što smo uradili u ovoj mjesnoj zajednici. Omarska je, svojim idejama i podrškom DNS-u, doprinijela razvoju cijelog grada. U Omarskoj očekujemo ubjedljiv trijumf na lokalnim izborima, a te glasove ćemo iskoristiti na dobrobit žitelja ovog kraja i Prijedora u cjelini – rekao je Pavić novinarima.

D.S.