Šezdesetpetogodišnjak iz Prijedora poginuo je, a četiri lica su povrijeđena u sudaru tri vozila na putu Kozarska Dubica – Gradiška, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.Na magistralnom putu Kozarska Dubica – Gradiška u Kozarskoj Dubici jutros oko 9.00 časova sudarili su se “audi A4” kojim je upravljalo lice S.P. iz Kostajnice, “audi A3” kojim je upravljalo lice V.B. iz Kozarske Dubice i “ford fiesta” kojim je upravljao muškarac koji je poginuo, a čiji inicijali nisu navedeni.

Tjelesne povrede zadobili su vozač “audija A4” i dijete koje se prevozilo u automobilu, suvozač u “fordu fiesta” DŽ.K. iz Prijedora i vozač “audija A3”.

Povrijeđenim licima medicinska pomoć ukazana je u Opštoj bolnici Gradiška, nakon čega je lica S.P. zadržano u toj bolnici, a dijete prevezeno u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. Uviđaj su izvršili okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica.


Postupajući tužilac naložio je obdukciju tijela stradalog lica koja će biti obavljena u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

SRNA

PrethodniBRAČNI PAR ALEKSIĆ UPLATIO 1.500 KM ZA IZGRADNJU DNEVNOG CENTRA U KOSOVSKOJ MITROVICI
SlijedećiOktobarsko darivanje krvi u organizaciji Crvenog krsta