Pogodnosti za članove Auto-moto saveza RS (video)

Ukoliko ste vozač, a pri tome i član Auto-moto saveza Republike Srpske, stičete pravo na posebne članske povlastice u BiH, Crnoj Gori, Srbiji i kontinentalnom dijelu Evrope. To se, prije svega, odnosi na sve potrebne informacije i pomoć na putu u slučaju saobraćajne nezgode, ali i na još neke pogodnosti. Sve što vozači treba da urade jeste da sa saobraćajnom dozvolom i ličnom kartom dođu u prostorije Auto-moto društva u svom gradu, popune formular i odluče se za svoj paket usluga.

Kako kaže Mirko Brkić, sekretar Auto-moto društva Prijedor, otkako je počela turistička sezona, veliki je odziv građana koji se odlučuju za najskuplji paket “EVROSTAR PREMIJUM”, koji nudi mnogobrojne mogućnosti za vozače, čak i ukoliko putuju u inostranstvo.  Svojim članovima Auto-moto savez RS nudi i mogućnost usluge “cashback” kartice, koja im omogućava da u svim trgovačkim radnjama, koje posluju u okviru ovog sistema, ostavare povrat novca u maksimalnom iznosu do pet odsto.

Iz AMS RS podsjećaju, da sve potrebne informacije kao i pomoć na putu u slučaju saobraćajne nezgode ili kvara, mogu se ostvariti isključivo putem Informativno-dispečerskog centra AMS RS pozivom na brojeve 1285 ako se zove iz BiH, a +387 51 34 1285 ako se zove iz inostranstva.

M.Stegić

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!