-1.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 6 Februara, 2023

POKLON „MIKROFINA“: PRIJEDORU NOVO DJEČIJE IGRALIŠTE

Najnovije vijesti

Brojnim dječijim igralištima, građenim sredstvima Gradske uprave i brojnih donatora, danas je priduženo i dječije igralište u Ulici majora Milana Tepića u neposrednoj blizini prijedorskog Doma zdravlja.

– Ovo je izuzetno lijep prostor za dječiju igru, gdje će prijedorska mladost, zajedno sa svojim bakama i dekama, mamama i tatama, kreativno provoditi svoje slobodno vrijeme – izjavio je gradonačelnik Milenko Đaković, podsjetivši i na potrebu da se taj prostor sa na novim toboganima, ljuljaškama i drugim rekvizitima za dječiju igru očuva i održi.

Dječije igralište u naselju “M-ovi”, na površini od 250 kvadratnih metara, poklon je banjalučkog mikrokreditnog društva “Mikrofin” gradu Prijedoru, a u njega je investirano 15.000 maraka.

– Kao društveno odgovorna firma, koja ove godine obilježava 20 godina postojanja i rada, namjera nam je da 5 ovakvih projekata, koji podržavaju zdrav razvoj i odrastanje djece, realizujemo širom BiH – najavio je Mladen Bosnić, direktor ove mikrokreditne organizacije.

R.R.