Policijskoj stanici Omarska PU Prijedor juče se oko 10.20 časova telefonski  obratio D.Z. iz Petrovog Gaja i prijavio da na spratu porodične kuće čuje buku i da je najvjerovatnije u toku izvršenje krivičnog djela. 

Brzom intervencijom policijskih službenika Policijske stanice Omarska u unutrašnjosti  kuće zatečeno je nepoznato lice koje je zbog sumnje na izvršenje krivičnog djela krađa lišeno slobode.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da se radi o  S.S. iz Bijeljine koje je neposredno prije dolaska policijskih službenika iz objekta kuće ukrao novac u iznosu od 400 KM. Otuđeni novac pronađen je i oduzet od osumnjičenog i isti je vraćen vlasniku.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, a nakon kompletiranja predmeta protiv S.S. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo krađa.

Policijska uprava Prijedor se zahvaljuje građanima na saradnji i pravovremenom obavještavanju policije o uočavanju nezakonitih radnji.

Građani putem besplatnog servisnog broja „122“ mogu prijaviti sva zapažanja koja se odnose na izvršenje krivičnih djela, prekršaja ili drugih radnji kojima se ugrožava bezbjednost građana ili imovine. , saopšteno je iz PU Prijedor.K.V.

PrethodniAPEL VLASNICIMA KUĆNIH LJUBIMACA DA POŠTUJU PROPISE, U SUPROTNOM KAZNE
SlijedećiFK “RUDAR PRIJEDOR” U NEDJELJU DOČEKUJE HŠK “POSUŠJE”