U toku ove godine  Policijska uprava Prijedor primila je više prijava da su građani bili meta prevaranata i da su dovođenjem u zabludu nepoznatim licima isplaćivali novčane iznose kao naknadu za obećane usluge među kojima je i skidanje crne magije, saopšteno je iz ove uprave.

U saopštenju se napominje da su nepoznata lica građane dovodila u zabludu lažnim prikazivanjem ili prikrivanjem činjenica, kako bi građani platili da im se pomogne u rješavanju zdravstvenih problema ili da se ukloni crna magija.

– U septembru se PU Prijedor obratilo lice iz Prijedora koje je prijavilo da je nepoznatoj osobi u Derventi predalo torbu sa novcem u iznosu od 13.000 KM za obećanu uslugu skidanja crne magije – stoji u saopštenju.

Zato iz PU Prijedor pozivaju građane da budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim licima, da ne nasjedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije. U slučaju da budu mete ovakvih prevarnih radnji treba da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili isto prijave pozivom na besplatan broj 122.

KV

PrethodniPREMINULO 17, ZARAŽENE 483 OSOBE
SlijedećiPREDSTAVNICI MOSKOVSKOG UNIVERZITETA U CENTRU „SUNCE“