Policijski službenici PS Prijedor 1 Policijske uprave Prijedor juče su spriječili žensku osobu u namjeri da skoči u rijeku Sanu u Prijedoru.

Nakon anonimne prijave u 18,20 časova da se na gradskom mostu u Prijedoru nalazi žensko lice sa očiglednom namjerom da skoči u rijeku Sanu, policijski službenici su brzom intervencijom i dolaskom na lice mjesta spriječili lice u toj namjeri, navodi se u saopštenju PU Prijedor. Utvrđeno je da se radi o licu N.S. (40) iz Kostajnice kojem je ukazana medicinska pomoć od strane Službe hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor.

– Policijski službenici su ponovo pokazali spremnost i požrtvovanost pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske kada je u pitanju spašavanje ljudskih života. Policijska uprava Prijedor zahvaljuje se građanima na saradnji, jer ovakav vid prijave putem besplatnog servisnog broja 122 doprinosi brzoj i efikasnoj reakciji policije kada je u pitanju bezbjednost građana i imovine i spašavanje ljudskih života – rekla je Zvezdana Alendarević, portparol PU Prijedor.

Ženi  je pomoć prvo ukazana u Službi hitne pomoći, a potom i na odjelu Psihijatrije prijedorske bolnice.

KV