POMOZIMO MILICI DA OZDRAVI – Kozarski Vjesnik – Radio televizija Prijedor
Home Vijesti POMOZIMO MILICI DA OZDRAVI

POMOZIMO MILICI DA OZDRAVI

0

Životna priča trogodišnje Milice Jeličić iz Prijedora, kojoj je dijagnostifikovan tumor kičmene moždine, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Pokrenute su brojne humanitarne akcije, kako bi se skupio novac za njeno liječenje. Jednu od njih organizuje i Klub mladih Crvenog krsta. Srđan Kunić, predsjednik pomenutog kluba, pozvao je građane da u petak, 23. avgusta dođu na Trg Majora Zorana Karlice i dobrovoljnim prilozima učestvuju u ovoj akciji.

 – Apelujem na sve građane, koji nisu u mogućnosti da uplate veći iznos novca, da dođu u petak na trg i da doniraju humanitarni prilog u kutiji, koja će biti postavljena na gradskom trgu od 8.00 do 21.00 časova. Pokažimo zajedničku snagu i volju u ovoj borbi da Miličino djetinjstvo nema cijenu – poručio je Kunić.

Za Miličino dalje liječenje potrebno je oko 200.000 evra.U brojnim ugostiteljskim objektima, zanatskim radnjama, ali i drugim lokacijama u gradu postavljene su kutije za dobrovoljne priloge.  Ovoj djevojčici možete pomoći i uplatom novca na broj računa 5722660000607044,  otvoren u Mikrofin banci. Za uplate iz inostranstva, otvoren je račun u Novoj banci, a sredstva možete uplatiti na broj računa BA395550000045058652, SWIFT: NOVIBA22.

B.D.

NO COMMENTS

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!
Exit mobile version