12.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

PORAZ „RUDAR PRIJEDORA“ U ZVORNIKU

Najnovije vijesti

Na startu fudbalskog plej-ofa za prvaka Republike Srpske „Rudar Prijedor“ je  danas doživio poraz 1:2 od  “Drine” u Zvorniku. „Drina“ je prvu zreliju šansu da dođe u  vođstvo imala  u 14. minuti kad je neprecizan bio Dejan  Rašević. Drugu šansu, Rašević je imao u 27. minutu, kada je postigao vodeći gol  za  “Drinu”. I  “Rudar- Prijedor” je imao svoje šanse ali ih Draško Lolić i Ognejn Jaćimović u dva navratanisu pretvorili u gol.

Kao i u predhodnom prvenstvenom meču Zvorničani su igrali malo grublje pa je trener Zlatko Jelisavac u 34. minutu bio prinuđen da izvrši izmjenu te je umjesto povrijeđenog kapitena Nemanje Marića priliku dobio Slaven Kovljen.

Drugo poluvrijeme „Rudar Prijedor“ je počeo sa dvostrukom izmjenom: umjesto Milenko Malovića u igru je ušao Haris Harambašić a Srđana Malinovića je zamjenio Vedran  Panić.

Prijedorčani su imali par dobrih napada među kojima je stopostotnu priliku da izjednači imao Panić ali je šansa otišla u nepovrat. Zvorničani su u 83. minutu preko Nemanje Dragutinovića udvostručili rezultat na 2:0. U devedesetom ninutu meča Ognjen Jaćimović je postigao gol za 2:1 i samo ublažio poraz.

U sudijskoj nadoknadi nije bilo vremena za izjednačenje.

FK „DRINA” – FK “RUDAR-PRIJEDOR”

Gradski stadion u Zvorniku. Gledalaca: 100.

Sudija: Dragan Mejakić (Banja Luka). Pomoćnici: Ratko Kunić (Banja Luka), Željko Dragojević (Banja Luka) i Milan Docić (Banja Luka).

Delegat Boško Furtula (Višegrad). Posmatrač suđenja: Nenad Šukurma (Brod)

Strijelci: 1:0 u 26. minutu Dejan Rašević, 2:0 Nemanja Dragutinović u 83. minutu, 2:1 u 90. minutu Ognjen Jaćimović).

FK “DRINA”(ZVORNIK) – FK “RUDAR-PRIJEDOR” 2:1 (1:0)  FK “DRINA” (ZVORNIK): Anđelković, Mazić, Ivanović, Stojanović ( od 63. minuta Stevanović), Rašević, Kikić, Vasić, Stojanov ( od 81. Krstić), Musić, Pljevaljčić( od  76. Majlović), Dragutinović.

FK “RUDAR-PRIJEDOR”:Inđić, Davidović, Malović (46. Harambašić), Vojinović, Lolić, Šakić, Malinović ( od 46.Panić), Jaćimović, Gavranović, Popović, Marić (od 34.  Kovljen).

Rezerve: Šarac, Rokvić, Milinković, Miličević.

M.Bogun