Policija će protiv lica iz Doboja čiji su inicijali D.S. podnijeti izvještaj prijedorskom Okružnom javnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo poslovna prevara, jer je neisplaćivanjem polise osiguranja pričnio štetu od 70.410 KM.
U saopštenju iz Policijske uprave Prijedor navodi se da su policijski službenici iz Kozarske Dubice od 13. februara do 30. maja pribavili dokaze o krivičnom djelu poslovna prevara, koje je počinilo lice D.S. na štetu lica S.T. i B.M. i jednog pravnog lica iz Kozarske Dubice.

“Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je lice D.S, kao predsjednik drugostepene komisije jednog osiguravajućeg društva za osiguranje poljoprivrede, tokom 2016. godine, odbio prigovor osiguranika S.T, B.M. i jednog pravnog lica iz Kozarske Dubice, po osnovu zaključenih ugovora o osiguranju plodova voća i usjeva, iako su na osnovu dokumentacije osiguranici imali pravo na isplatu štete po polisi osiguranja”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Prijedor.

Na ovaj način, osumnjičeni je počinio krivično djelo poslovna prevara, te oštećenim licima pričinio materijalnu štetu od 70.410 KM.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv lica D.S. biće dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Prijedoru.

izvor: Srna

foto: Ilustarcija

PrethodniVELIKI MUZIČKI SPEKTAKL „KOZARA U SRCU“ 26. I 27. JULA
SlijedećiDO KRAJA JUNA ZAMIJENITI ORUŽNE LISTOVE (VIDEO)