Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković i Sanja Dobraš direktor preduzeća  „Balkan kop – Đurđevak“ doo Banja Luka potpisali su ugovor  o sanaciji dijela krovne konstrukcije društvenog doma u selu Jelićka.

-I u ovim teškim trenucima borbe sa virusom korona grad Prijedor nastoji završiti poslove oko niza tendera koji su vezani za neodložne poslove, rekao je gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković nakon  potpisivanja ugovora.

On je dodao da je ovo  jedna bitan posao jer se gradska uprva opredijelila da sanira najneophodnije  dijelove objekata, a to su u ovom slučaju, kako je rekao, krovne konstrukcije na kojima dolazi do prokišnjavanja.

– Očekujem da će ovaj posao biti urađen u skladu sa projektom i na vrijeme- rekao je Đaković.

Zahvaljujemo gradskoj upravi što se odlučila za našu ponudu i izrazila spremnost da projekat odmah realizujemo, rekla je Sanja Dobraš direktor preduzeća „Balkan kop-Đurđevak,, dodajući da će se sa radovima odmah startovati.

-Možda sa radovima počnemo i prije vaskršnjih praznika. Sav potreban materijal smo nabavili. Uglavnom ćemo nastojati da posao uradimo u što kraćem roku, a možda čak i prije roka –  rekla je Dobraševa.

Vrijednost ovog projekta 7.555 KM bez PDV-a.

P.Š.

PrethodniKRAĆE RADNO VRIJEME ŠALTER SALE GU PRIJEDOR (video)
SlijedećiJEDNOKRATNE POMOĆI ZA 315 UČENIKA I STUDENATA

3 COMMENTS

  1. Direktorica neke građevinske firme gospođa Sanja Dobraš je danas (ponedeljak) potpisala ugovor sa načelnikom Opštine Prijedor ing. Milenkom Đakovićem o popravci krova u Društvenom domu u Jelićkoj. Ali se je prevarila pa je već unapred kupila građevinski materijal za ovaj Dom, kako ovdje pisu novinari. Znači da je Dobrašova već unapred znala da će dobiti ovaj posao na konkursu, što znači da je sve potkupljivo. Novinar ne piše koliko je građevinara bilo prijavljeno na javnom konkursu biti je objavio istoriju o ovom preduzeću. Možda ovo preduzeće i nije neko ugledno jer za popravak krova tog Doma, mogu i dva tri seljaka iz Jelićke da ga reše a da se novac uloži u korisnije svrhe u Jelićkoj. Novinar ne zapiše koliko će to novca uzeti iz Opštine Sanja Dobraš niti ne objavi sliku te kuće kojoj krov prokišnjava. Znači aljkavost novinara, Opštine Prijedor, samih mještana Jelićke a sve u džep Dobrašove. Baš lepo kao da smo svi Dodikovi…

  2. Gospodine Mladene, važno je da ste vi zdravi,jer pišete o meni najslabije. Mislim da vi grešite i ne bi tako pričali da novinari Kozarskog vjesnika mogu biti samostalni i profesinalni. Ovako žive jadno i bedno od Đakovićeve milostinje pa ne smeju ništa objaviti. Sada mi recite zašto sam ja bolestan a vi zdravi, ako sam napisao da gradonačelnik objavljuje članak o popravci krova na Doma kulture u Jelićkoj. Pa svi domovi pprokišnjavaju i treba im popravka. To da se zameni dve tri krovne cigle nije medije i to ne košta 10.0000 maraka koliko će Opština dati nekoj firmi. Dobar krovac koji zna da radi može da uradi popravku doma za tri do pet dana. Neka je njegova dnevnica 100 maraka to znači 500 maraka za krovca i materijal za Dom ne košta više od 3000 maraka. Sve skupaj bi to koštalo oko 4000 maraka. Ali Đaković je potpisao ugovor za oko 8000 maraka plus PDV Što znači da 6.000 maraka baca iz opštinskog budžeta, jer nisu njegovi. Eto toliko Mladene, pa vi i dalje živite sa takvom vlašču, gdje se fabrike ne otvaraju, gdje ste Patriju imali 30 godina praznu i gdje Pavić godinama jeo prasetinu po selima…