16.8 C
Prijedor
Četvrtak, 8 Juna, 2023

POTPISAN UGOVOR ZA VIŠE INFRASTRUKTURNIH PROJEKATA (video)

Najnovije vijesti

Gradonačelnik Prijedora, Milenko Đaković i predstavnik firme “NEK 03”, Nebojša Kragulj potpisali su danas ugovor za više infrastrukturnih projekata, koji su vezani za sanaciju štete nastale usljed poplava, ali i izgradnju novih infrastrukturnih objekata. 

Riječ je o izgradnji pločastog propusta u Bišćanima, rekonstrukciji i proširenju pločastog propusta u Raškovcu, sanaciji potpornog zida u Zecovima, te rekontrukciji mosta u Gornjoj Puharskoj. – Vrijednost projekta je 44.296 KM. Čestitam preduzeću koje preuzima poslove i vjerujem da ćemo na vrijeme i kvalitetno odraditi sav posao. Ovo je bio šesti i posljednji ugovor u setu ugovora vezanih za sanaciju štete od poplava iz prethodnih godina na infrastrukturnim objektima  – rekao je Đaković.

Gradskoj upravi zahvalio se Nebojša Kragulj, predstavnik firme “NEK 03” iz Prijedora. Kaže da posluju od 1976. godine, te da imaju licencu za niskogradnju. – Dobili smo dio poslova, koje ćemo odraditi u narednom periodu. Nadamo se da će ih ubuduće biti više – rekao je Kragulj.

Početak radova planiran je nakon vaskršnjih praznika.

M.Šodić

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!