10.8 C
Prijedor
Srijeda, 29 Marta, 2023

POTRAGA U RIJECI SANI I DANAS BEZ USPJEHA

Najnovije vijesti

Nebojša Miljuš
Nebojša Miljuš, komandir prijedorske Teritorijalne vatrogasne jedinice

Tijelo maloljetnice, koja je prije dva dana upala u rijeku Sanu u Prijedoru, ni danas nije pronađeno, rekao je komandir prijedorske Teritorijalne vatrogasne jedinice Nebojša Miljuš.
Miljuš je naveo da su uslovi za potragu bili izuzetno loši, jer je uz kišu dodatni problem predstavljao i veoma visok vodostaj rijeke Sane.

Prema njegovim riječama, potraga je prekinuta nakon detaljne pretrage riječnog toka do Novog Grada i priobalnog područja.

“Pretraga terena je i danas rađena istom rutom, od mosta pa nizvodno sve do Svodne i dalje Blagaja gdje smo se susreli sa vatrogascima iz Novog Grada”, istakao je Miljuš.

U potrazi za tijelom maloljetnice učestvovali su pripadnici specijalizovane jedinice za spasavanje na vodi i pod vodom Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor i policijski službenici jedinice za podršku Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Portparol prijedorskog Centra Zvezdana Alendarević rekla je da za maloljetnicom u priobalnom području aktivno tragaju policija i pripadnici jedinice za podršku.

Potraga sa prekidima traje od nedjelje kada je oko 2.10 časova ujutro prijavljeno da je jedno maloljetno lice palo sa splava u rijeku Sanu, a potom nije izronilo.

izvor: Srna

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!