Na sastanku predsjednika Gradske organizacije DNS-a u Prijedoru Milenka Đakovića i članova predsjedništva Gradskog odbora sa članovima Kluba odbornika te stranke u gradskoj Skupštini potvrđeno je potpuno jedinstvo u radu i zajedničkom djelovanju, saopšteno je iz te organizacije.
U Gradskoj organizaciji DNS-a ističu da bi im više imponovalo da je umjesto za plasiranje dezinformacija o odbornicima DNS-a, zanimanje javnosti usmjereno na njihovo učešće u javnim raspravama o raznim strateškim dokumentima, koje donosi Skupština grada i koji su često usaglašeni i sa odbornicima koji nisu iz reda vladajuće većine.

“Ali, pošto je interes javnosti mnogo veći za temu o tome da li će neko od članova pomenutog kluba promijeniti svoje stranačko opredjeljenje, ovim putem ih obavještavamo da je na ovom sastanku potvrđeno potpuno jedinstvo u radu i zajedničkom djelovanju”, navodi se u saopštenju.

Na sastanku je, kako se navodi, potvrđeno jedinstvo i opredijeljenost i rukovodstva i članstva stranke u sprovođenju programskih ciljeva i zadataka DNS-a u predstojećem periodu, te davanju maksimalnog doprinosa nastavku izgradnje kompletne strukture DNS-a i postizanja zacrtanih ciljeva na Opštim izborima 2018. godine.

“Time su odbačeni svi tendenciozni navodi koji ni ovoga puta nisu uspjeli da destabilizuju DNS i pokolebaju članstvo sa svih nivoa da u njih povjeruju”, navodi se u saopštenju.

Gradska organizacija DNS-a Prijedor reagovala je na priče o prelasku odbornika te partije u redove nekih drugih stranaka.

izvor: Srna

foto: Ilustracija