Danas je održana sjednica Predsjedništva Organizacije porodica zarobljenih i poginulih  boraca i nestalih civila Grada Prijedora. Sumirano je sve urađeno u ovoj godini i opet  potencirano povećanje invalidnina za 10 odsto. Zdravka Karlica, predsjednica Organizacije porodica zarobljenih i  poginulih boraca i nestalih civila Grada Prijedora, kaže da su ovaj zahtjev  uputili na nekoliko adresa, od predsjednika Vlade do Predsjednice Republike Srpske.

– Mi smo tražili povećanje od deset odsto. Sredstava ima i smatram da taj naš grant ne treba niko da dira – rekla je Karlica. Naglašava da im dodatni  problem predstavlja liječenje njihovih članova. Posebno nabavka skupih lijekova, mada kako ističe, pomažu koliko mogu preko svoja dva Fonda solidarnosti. Pokušali su da ublaže i uvijek aktuealan problem zapošljavanja djece poginulih i nestalih boraca.

Sjednica Predsjedništva Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Grada Prijedora  bila je prilika i za druženje, ali i  uručenje simboličnih poklona koje je obezbijedila ova Organizacija.

M.Z.

PrethodniUSVOJEN BUDŽET GRADA ZA 2020. GODINU (video)
SlijedećiPAVIĆ PODNIO OSTAVKU IZ ZDRAVSTVENIH RAZLOGA