Srijeda, 24. Aprila 2024.
7.8 C
Prijedor

Požurite u Supernovu: Akcija od 20 odsto popusta na sve usluge traje do kraja aprila

NAJNOVIJE VIJESTI

Izaberite jednu ili paket usluga u Supernovoj i iskoristite popust od 20 odsto na mjesečnu pretplatu prvih šest mjeseci.

U programskoj šemi digitalne televizije dobijate više od 230 TV i radio kanala za sve generacije.

Za ljubitelje sporta, Supernova nudi pregršt sportskog sadržaja, među kojima i tri Arena Premium kanala koji su sastavni dio paketa digitalne televizije. Uz Arena Premium kanale gledajte fudbalsku Ligu šampiona, Ligu Evrope, Premijer ligu, italijansku i špansku ligu, UEFA reprezentativna takmičenja kao i mečeve košarkaške NBA lige i regionalne ABA lige.

Dodatno, sa ovom akcijskom ponudom drugi priključak digitalne televizije u vašem domu dobijate na poklon, a treći priključak u pola cijene.

Osim vrhunske ponude digitalne televizije, Supernova vam omogućava i super usluge brzog interneta kao i fiksne telefonije.

Akcijska ponuda traje do kraja aprila i realizuje se u skladu sa tehničkim mogućnostima za instalaciju usluge na adresi korisnika.

Sve informacije o akcijskoj ponudi i korištenju usluga možete saznati u najbližoj Supernova poslovnici ili pozivom na besplatni broj Korisničkog centra 0800 30 630, taster 1.

Posjetite i web stranicu www.supernovabih.ba.

Supernova