Na skijaškim stazama na Mrakovici, u očekivanju obilnijih snježnih padavina, sve je spremno za početak uspješne skijaške sezone, potvrdili su danas u Planinarsko skijaškom društvu “Ljubijski rudar” koje upravlja skijalištima na Kozari.

U izjavi za našu medijsku kuću, ovo je potvrdio i predsjednik ovog društva Božo Grbić koji ističe da će ljubitelji skijanja na raspolaganju imati 4 ski-topa i tri ski-lifta, jedan dječji od 150 metara i dva ski-lifta za odrasle u dužini od 600 i 900 metara sa kupnim kapacitetom od 2.400 skijaša na sat.

Cijena ski-pasa na skijalištima na Mrakovici, i pored toga što nije mijenjana pet-šest godina, kako ističe Grbić, ostaće ista: 15 maraka za odrasle, 8 maraka za djecu i 13 maraka za noćno skijanje.

I u predstojećoj zimskoj sezoni, kako najavljuju iz Planinarskog skijaškog društva „Ljubijski rudar“, biće organizovana škola skijanja koja bi, ako se realizuju zacrtani planovi, trebala dobiti na masovnosti i kvalitetu, jer je adresirana na prijedorsku školsku populaciju.

R.R.

foto: Arhiva

PrethodniBRZOM REAKCIJOM DOKTORA ISTOVREMENO SPASENA DVA ŽIVOTA (VIDEO)
SlijedećiPOREZ NA HUMANOST: 10.000 KM CARINE NA HUMANITARNE POŠILJKE (VIDEO)