18.8 C
Prijedor
Petak, 1 Decembra, 2023

PREDOJEVIĆ: SISTEMSKI RJEŠAVATI PROBLEME

Najnovije vijesti

Na večerašnjoj predizbornoj tribini u Orlovači,  kandidat koalicije “Za naš Prijedor DNS-SDS-PDP” za gradonačelnika Goran Predojević poručio je okupljenim građanima da će, ukoliko mu se ukaže povjerenje, sistemski raditi na rješavanju svih problema koje ima ova mjesna zajednica,  počevši od onih najvažnijih infrastrukturnih, kao što su putevi, vodosnabdjevanje, kanalizacione mreže, ali i regulacija korita rijeka Miloševice i Gomjenice.

“Mi ne želimo da se u predizbornoj kampanji bavimo ovim pitanjima, nego da u narednom periodu sistemski i planski rješavamo probleme u ovoj mjesnoj zajednici . Ono što je osnovna poruka ovim mještanima je da će naredna gradska vlast raditi sa jednim kvalitetnim i ozbiljnim ljudima u ozbiljnim projektima”, poručio je Predojević.

 Večerašnjoj tribini u Orlovači  prisutvovao je i predsjednik DNS-a, Nenad Nešić, koji je rekao da građane Prijedora na ovim izborima očekuju promjene.

 “I ovaj večerašnji skup građana u Orlovači govori da građani žele promjene, promjene koje će doći 12. decembra na čelu sa Goranom Predojevićem. Narod ovog prostora želi da ostane na svojim ognjištima , a da bi se to i ostvarilo moraju se desiti promjene u Prijedoru”,  rekao je Nešić.

P.Š.