PREDSJEDNICA CVIJANOVIĆ: „VEČE DOMAĆE KUHINJE„ DIVNA PRILIKA DA SE OKUPIMO

U prostoru Ljetne bašte večeras  je u prisustvu brojnih Prijedorčana, a u organizaciji Aktiva žena GO SNSD-a, organizovano već tradicionalno „Veče domaće kuhinje“. Gorana Bosančić, predsjednica Aktiva žena GO SNSD Prijedor  rekla je da joj je zadovoljstvo što su u prilici da ugoste brojne Prijedorčane.

– To je tradicionalni događaj koji  ponavljamo svake godine. U pripremi hrane  učestuju brojni mjesni odbori naše stranke, ravnopravno žene ali i njihove stranačke kolege,  kako bi na najbolji način pokazali svu svoju kreativnost. Proglasićemo najbolje i najinteresantnije i  njima ćemo uručiti i simbolične nagrade- rekla je Gorana i dodala da je „Veče domaće kuhinje“ praznik za oči ali i prava gurmanska fešta“. Pozivu  prijedorskog Aktiva žena GO SNSD-a rado se odazvala i predsjednica RS-a Željka Cvijanović koja je rekla da joj je drago što prisustvuje jednom ovakvom događaju gdje kreativnost i vrijedne ruke članica SNSD-a dolaze do punog izražaja.

–Uvijek sam bila ponosna na ono što rade žene u okviru SNSD-a. Znam i da su one pokretačka snaga, tu kad treba osmisliti neki događaj koji treba uvijek da nas drži na okupu i pokaže  da smo najjači onda kada smo zajedno. U suštini moram da kažem da inicijative te vrste potiču iz Aktiva žena SNSD. Ovo je divna prilika da se okupimo, da pokažemo šta je to tradicionalno, dobro na našim trpezama, da pokažemo da smo dobri domaćini, dobri organizatori, a povrh svega želimo da budemo od koristi društvu i da na ovaj način, okupljajući se pošaljemo poruku našeg jedinstva. – rekla je Cvijanović kojoj su domaćini uručili i prigodne poklone.

Veče domaće kuhinje u organizaciji Aktiva žena GO SNSD-a  Prijedor propratio je i bogat kulturno zabavni program, ali i  prezentacija tradicionalnih jela čak 25 mjesnih odbora ove stranke.  

    M.Z.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!