Danas su predstavljeni kandidati SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Prijedora, na predstojećim lokalnim izborima. Iz ove stranke poručuju da listu čine mladi, stručni i iskusni ljudi.

– Ono što nam je posebna i velika čast jeste to da je danas sa nama predsjednica RS i potpredsjednica SNSD-a, Željka Cvijanović. Tu smo da se dogovorimo oko nekih stvari u vezi kampanje i o tome šta ćemo nakon kampanje, kada pobijedi naš kandidat za gradonačelnika. U suštini tražiće i dalje podršku predsjednice, koja nas je podržavala i do sada – poručio je Saša Bursać, nosilac odborničke liste.

– Imamo plan i program i sve ono što je neophodno da našim građanima pokažemo da možemo mnogo bolje da se brinemo o ovom gradu i to na onaj način koji ovaj grad zaslužuje – istakao je Dalibor Pavlović, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora.

Predstavljanju kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu prisustvovala je i Željka Cvijanović, potpredsjednik SNSD-a. Kako kaže, cilj ove partije je bolji Prijedor i bolja Srpska.

– Što se tiče SNSD, naš plan je uvijek bio ambiciozan, a bio je ambiciozan zato što imamo veliku podršku naroda i zajedno sa narodom smo i napravili toliko toga u Republici Srpskoj. Ja vjerujem da će i Prijedor biti uključen u red lokalnih zajednica koji će moći da se, bez bilo kakvog zaostajanja, kreće naprijed, kako se kreće i RS – dodala je ona.

Iz SNSD-a su poručili da na predstojećim izborima očekuju podršku velikog broja građana, te da ne sumnjaju ni u pobjedu u Prijedoru.

B.D.