U Kinu „Kozara“ sinoć je premijerno prikazan film „Srećan put, komšija“, koji je rađen u produkciji BN televizije i Televizije Prijedor. Riječ je o šestom nastavku komedije „Dobro jutro, komšija“, čije su scene snimane na nekoliko lokacija u Republici Srpskoj i Srbiji. Autor i scenarista, Pero Špadić ne krije zadovoljstvo ovim ostvarenjem, čija popularnost ne jenjava.-Nakon petog, odlučili smo se i za šesti dio filma, koji smo snimali na našem području, ali i u Semberiji, Lijevče polju i Banatu. Sam naziv filma „Srećan put, komšija“ govori da oni negdje putuju, a gdje putuju publika će imati priliku da vidi. Ja sam zadovoljan, likovi su oni stari od prije sedam godina, zajedno radimo i dalje, što mi je drago – dodao je Špadić.Glumačka ekipa je dobro uigrana, a publici je posebno interesantan lik Čede, kojeg tumači Aleksandar Stojković Piksi.-Teško je držati kontinuitet gledanosti kada se zaredaju nastavci, pa i mene zanima hoćemo li mi uspjeti u tome. U ovom vremenu su ljudi prilično opterećeni, pa to nije nimalo lako – zaključio je on.

Glumac, Dean Batoz, sa snimanja scena nosi samo pozitivna iskustva. Mišljenja je da je ovaj nastavak filma najbolji do sada.-I tehnički, i glumački je bolji. Pojačani smo za neka velika glumačka imena. Vjerujem da će publika gledati film i uživati u njemu – istakao je Batoz.

Pomenuti film u prijedorskom kinu prikazivaće se do 18. decembra. Televizijska premijera je 6. januara, a ovih dana uveliko se radi i na snimanju istoimene serije, koju će ljubitelji dobre domaće komedije moći gledati početkom iduće godine.

B.D.

PrethodniCRVENI KRST PRIJEDOR: UTVRĐENI PLANOVI RADA ZA NAREDNU GODINU
Slijedeći25 električara u akciji dobrovoljnog davanja krvi