12.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

PREMIJERNO PRIKAZANA KRAJIŠKA KOMEDIJA “DOBRO JUTRO KOMŠIJA 3“

Najnovije vijesti

Domaća komedija „Dobro jutro komšija“ doživjela je svoj treći nastavak, koji je premijerno prikazan večeras u kinu „Kozara“ pred brojnim Prijedorčanima.

Potkozarske zgode i nezgode na filmsko platno i ovaj put je prenio Pero Špadić koji je siguran da će i ovaj nastavak, kao i prethodna dva, naći put do svoje publike.

Na režiserskoj stolici u trećem nastavku sjedio je Mladen Marijanović, koji kaže da je “Dobro jutro, komšija 3” tehnički nadmašio prethodna dva filma.

Ljetos je snimanje u Gornjim Orlovcima proteklo u veseloj i uigranoj atmosferi. Glumačku ekipu i ovaj put predvode Radenka Ševa, Aleksandar Stojković Piksi, Mirela Predojević, Ivana Hrvaćanin, Nataša Ivančević, Željko Kasap, Dean Batoz, Tatjana Binjaš, Amir Škrgić i drugi.

Film je rađen u kooprodukciji RTV Prijedor i BN televizije. Na repertoaru gradskog Kina, ova domaća komedija, naći će se do 8. novembra, od 20.00 časova.

Opširnije u informativnoj emisiji “Prijedor danas” koja je na programu RTV Prijedor u ponedjeljak u 20.00 časova i u našem listu Kozarski Vjesnik.

pripremila: M.Stegić