Službenici Policijske uprave Prijedor juče su uhapsili A.B. iz Sanskog Mosta  zbog postojanja sumnje da je na području Ljubije i Ljeskara prevario četiri penzionerke. Nezvanično saznajemo da je riječ o Albinu Bešiću koji je juče u vremenu između 9 i 11 časova doveo u zabludu četiri lica, nudeći im lažnu donaciju u ogrevu i drugim predmetima, i navodeći ih da mu za obećanu uslugu daju novac. Novac je prilikom hapšenja pronađen kod osumnjičenog  i privremeno oduzet.
– Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom tužilaštvu Prijedor protiv lica A.B. biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela prevara. Prevarant je navodno odranije poznat policiji po sličnim krivičnim djelima.
Policijska uprava Prijedor apelovala je na građane da budu krajnje oprezni prilikom posjeta nepoznatih lica koja nude na prodaju masažere, odjevne predmete, druge proizvode ili usluge, kao i da u slučaju bilo kakve sumnje na nedozvoljene radnje, o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu ili ovakve slučajeve prijave na besplatni servisni broj 122.

KV

PrethodniIzbor i promjena doktora bez navođenja razloga
SlijedećiNEDJELJA DJETETA OBILJEŽENA U OŠ „PETAR KOČIĆ“