PRIJATELJSKI SUSRET FUDBALSKIH VETERANA

Veterani FK “Radnik Urije” ugostili su ekipu veretana “Kotor Varoša”. Ovo je četvrti put kako se susreću ova dva veteranska tima . Iz “Radnika” poručuju da im je naročito drago što prvi susret nakon pauze uzrokovane epidemijom virusa korona  igraju sa prijateljima iz Kotor Varoša.

– Sa njima utakmice igramo na inicijativu sveštenika Borisa Narića, koji je inače rodom iz Kotor Varoša. Jednom godišnje dolaze oni nama, a jednom mi njima – kaže Nikola Marić, jedan od veterana “Radnika”.

Gosti kažu da su Prijedorčani favoriti na velikom terenu, a da su oni s druge strane dominantniji na malom. Ipak, nije to ono što je važno, već prije svega dobro druženje ljudi koje veže ljubav prema fudbalu.

– Ovdje je najvažnije to treće poluvrijeme. To je jedno bratstvo i prijateljstvo koje i jedni i drugi uvažavamo. Mislim da će ovo postati jedna tradicija koja će trajati dugo godina – rekao je Slobodan Petrović, predsjednik Udruženja  za promociju i značaj sportske rekreacije, pri kojem djeluje i klub veterana.

Utakmica je odigrana na prijedorskom Gradskom stadionu.

KV

You must be logged in to post a comment Login

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!