U toku su prijave za humanitarni, stomatološki, makeover kojeg i ove godine organizuje ordinacija „Dr Čoprka“. Dama koja bude izabrana dobiće novi osmijeh i to potpuno besplatno.

 „Neko ko sebi ne može da priušti kvalitetan i kompletan stomatološki pregled, nove zube, ljepši osmijeh koji donosi samopouzdanje, žene koje pomažu i brinu o drugima ,  takve čekamo, poručuju iz Stomatološke ordinacije. DoktoricaJasna Čoprka Kosić, specijalista oralne hirurgije i vlasnica ordinacije sjeća se prošlogodišnje kandidatkinje, majke troje djece.

„Uglavnom su kćerke prijavljivale mame. Javila se jedna gospođa iz  Sanice , žena je majka troje djece, suprug joj je invalid, žive jako skromno , uspjeli su ih iškolovati, žena je stvarno zaslužila. Bila je nezahvalna situacija u ustima, ali uspjeli smo to,  na naše zadovoljstvo i sreću riješiti  i mislim da su joj se poslije mnoga vrata otvorila.“, kaže dr Čoprka.

Sa ovim projektom krenuli su prošle godine. Ove žele što više prijava pa pozivaju žene iz regiona da im se jave. Prijave se šalju namail ordinacija@drcoprka.com ili putem fejsbuk stranice stomatološke ordinacije „Dr Čoprka“. Možete prijaviti i sami sebe ili nekoga drugoga.

M.Z.

PrethodniVAKCINISANO VIŠE OD 15.000 GRAĐANA
SlijedećiOBNOVLJENO I DOGRAĐENO DJEČIJE IGRALIŠTE U NOVOJ ORLOVAČI