Republička uprava civilne zaštite pozvala je sve građane Republike Srpske da prijave nesavjesne sugrađane koji krše i ne poštuju naredbe Štaba za vanredne situacije u suzbijanju i borbi protiv širenja virusa korona.
“Apelujemo da građani Republike Srpske bez ustručavanja prijave nadležnim službama u opštini, gradu ili stanici policije”, objavljeno je na internet stranici Republičke uprave civilne zaštite.
Nepoštivanje naredbi Štaba za vanredne situacije građani mogu prijaviti i besplatnim pozivom na broj Operativno-komunikacijskog centra Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske – 121.
“Molimo vas da ovaj broj koristite savjesno i bez ustručavanja jer time dajete doprinos pravovremenim informacijama koje su neophodne nadležnim i dežurnim službama u Republici Srpskoj za borbu protiv širenja virusa korona, kao i zaštiti svog i zdravlja sugrađana”, navodi se u apelu.
Iz Republičke uprave civilne zaštite poručuju da je izuzetno važno da takve informacije što brže dođu do lica kojima su one potrebne.

SRNA

PrethodniU PRIJEDORU NEMA OBOLJELIH, POD NADZOROM 583 LICA (video)
SlijedećiSahranjen protojerej stavrofor Ranko Maletić (video)