Javne ustanove i društveni subjekti dobili su uputstva i preporuke kako da postupaju u ovoj situaciji. Ali i ostali građani, pogotovo oni koji su u Prijedor stigli iz zemalja zaraženih virusom korona.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, Dragan Lukač rekao je da će Policija RS sankcionisati svakoga ko se ne bude pridržavao mjera Vlade Srpske s ciljem sprečavanja širenja virusa korona, te istakao da su propisane i kazne zatvora do dvije godine.

Za osnovce je organizovana nastava na daljinu putem televizijskog prenosa.

Prošetali smo ulicama našeg grada i razgovarali sa građanima…

M.Šodić

PrethodniODLOŽENA 35. SJEDNICA SKUPŠTINE GRADA (video)
SlijedećiPOD NADZOROM 4.864 LICA, 20 POZITIVNO NA VIRUS KORONA

1 COMMENT

  1. Prvo što je potrebno od gradonačelnika Đakovića da očisti Bolnicu Prijedor počev od portirnice gdje nije čišćeno bar deset godina, sve do spratova gdje posteljinu ne mijenjaju po nedelju dana. Cijela bolnica smrdi a tek kada uđete u kancelariju doktora infektologa na četvrtom spratu koji puši kao lokomativa a još je i neobrijan. Takav doktor ima još i bijelu halju zgužvanu a u kancelariji mu je kao u stripu Alan Ford. E takvi liječe naše najmilije. Dok je bolnica prljava dotle dr. Sovilj vječni direktor predaje mladim medicinskim sestrama na Višoj školi o čistoći i etiki… Sram bilo takvu Bolnicu i državu!