Prijedorčanin B.M. (30) uhapšen je u nedjelju zbog sumnje da je oštetio gume na deset putničkih automobila u ovom gradu.

On je  u Ulici kralja Aleksandra, u blizini “Karingtonke” zatečen u toku izvršenja krivičnog djela, nakon čega je i uhapšen.

“Policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1 postupili su po prijavama više građana da je nepoznato lice, u različitim vremenskim periodima, oštetilo pneumatike na deset putničkih automobila, koji su bili parkirani u neposrednoj blizini stambene zgrade u Ulici kralja Aleksandra u Prijedoru”, navedeno je iz PU Prijedor.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni B.M. od sredine  septembra do 10. novembra, povremeno, uz upotrebu oštrog predmeta, kako saznajemo noža, oštetio pneumatike na deset putničkih automobila privatnog vlasništva.

Policija je prilikom hapšenja od osumnjičenog privremeno oduzela sredstvo izvršenja krivičnog djela, a koje će biti deponovano u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

O preduzetim mjerama i radnjama upoznat je okružni javni tužilac u  Prijedoru, a nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, protiv osumnjičenog lica biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari u produženom trajanju”.

KV

PrethodniOBEZBIJEĐENE DOVOLJNE KOLIČINE VAKCINA PROTIV GRIPA (video)
SlijedećiSPORTOM MIJENJAMO DIJABETES (video)