-2.2 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

PRIJEDORSKI BAJKERI PODJELILI 700 NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA

Najnovije vijesti

I oni koji su imali bilo kakvih predrasuda, posljednjeg dana stare godine, su nakon akcije bajkera iz Prijedora, oduševljeni onim što su uradili, promijenili mišljenje. Samo naizgled “opasni” momci, njih tridesetak, na motorima su  obišli  cijeli grad i podijelili čak 700 novogodišnjih paketića. Od bajkera mekog srca dobila su ih sva djeca koju su tokom vožnje sreli na prijedorskim ulicama, u centru i na periferiji grada. Osim djece hvale vrijedan potez bajkera pozdravili su i Prijedorčani.

bajkeri-djelili-pakete-1

-I to s oduševljenjem. Mnogi su nam i aplaudirali. A djeca, to je tek priča… Ovo nam je prva ovakva akcija, ali osjećaj  je prosto  fantastičan, a duša puna- kaže  bajker Goran Vranješ , inače  jedan od inicijatora ove akcije.

bajkeri-djelili-pakete-2

Vranješ najavljuje nove humanitarne projekte momaka mekog srca, poput dobrovoljnog darivanja krvi koje će organizovati već tokom januara, te  akcije pomoći svojim bolesnim i siromašnim sugrađanima.

bajkeri-djelili-pakete

Akciju prijedorskih bajkera podržala je firma “Marjanović” , kao i mesnice i gril Bojić koji su obezbijedili sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića za najmlađe Prijedorčane.

M.Z. i D.St.