Centar za socijalni rad Prijedor danas je proslavio dan ustanove. Bila je to prilika da se sagledaju rezultati rada u prethodnom periodu, ali i da se  predstave planovi za dalji rad i dizanje socijalne zaštite na viši nivo.

Da istim tempom nastave sa pružanjem pomoći građanima u stanju socijalne potrebe, poželio im je gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković.

– Situacija u kojoj se nalazi ova kategorija stanovništva, naročito oni lošijeg zdravstvenog stanja i koji su sami, iskazuje stalnu potrebu za izdvajanjem novčanih sredstava. Bar za elementarne stvari koje su im potrebne, da im ne bude teško i da vide da nisu napušteni – rekao je Đaković, dodavši da se iz godine u godinu budžetske stavke za socijalne kategorije povećavaju.

Na podršci koju im grad pruža zahvalila se i Milena Miodragović, direktor priejdorskog Centra za socijalni rad.

– Ove godine naš rad je bio na zadovoljavajućem nivou. Uspjeli smo da ispunimo sve zacrtane ciljeve, naravno, najviše uz pomoć i razmumijevanje Gradske uprave – rekla je Miodragovićeva.

Ona je napomenula da su iskoristili dan ustanove kako bi sa svojom djelatnošću upoznali širu javnost, ali i partnere u lokalnoj zajednici.

Z.J.

PrethodniLAŽNI PRODAVAČI MASAŽERA I ODJEĆE PLJAČKAJU STARIJE OSOBE
SlijedećiSPORTSKA GIMNASTIKA: MLAĐE JUNIORKE “LIDERA” TREĆE