12.8 C
Prijedor
Četvrtak, 28 Septembra, 2023

PRIJEDORSKI SOCIJALISTI: POVRATAK NA VELIKA VRATA

Najnovije vijesti

Na kraju predizborne kampanje, sudeći po posjećenosti naših tribina, rastu Partije i prilivu novih članova, više smo nego ubijeđeni da će  Socijalistička partija postići ono što smo i planirali i da će se na velika vrata vratiti u gradski parlament u Prijedoru – poručio je Milenko Puzigaća, predsjednik Izbornog štaba Socijalističke partije Prijedor i član Izbornog štaba socijalista RS, sa predizborne tribine koja je sinoć priređena u prepunoj sali društvenog doma na Urijama.

– Naš cilj je zapravo da se mi vratimo najmanje sa dva odbornika i to je, ja već sada vjerujem, skoro i ostvaren cilj – zaključio je Puzigaća.

Optimizam Milenka Puzigaće, prvog čovjeka prijedorskih socijalista, dijeli i Ranko Kolar, nosilac izborne liste Socijalističke partije Republike Srpske u Prijedoru.

– Očekujem ono što sam rekao i na početku kampanje, a sad sam i ubijeđen da se sigurno, sa novom snagom i svježinom, vraćamo u prijedorsku skupštinu. Kao što vidite i večeras, narod je uz nas, a zajedno s njim ćemo i rješavati sve tekuće probleme, a najveći problem u Prijedoru jeste reorganizacija privrede, odnosno zapošljavanje i ostanak mladih ljudi na ovim prostorima – naveo je Kolar.

Na toj programskoj osnovi je i Nemanja Gruban, odbornički kandidat prijedorskih socijalista koji kaže da će akcenat staviti na pitanja položaja mladih Prijedorčana.

– Ako dobijem podršku građana zalagaću se za njihova prava i  otvaranje novih radnih mjesta, da mladi ostaju u ovome gradu, da ne idu dalje, i u suštitni to je to – poručio je Gruban sa predizborne tribine na Urijama.

Prijedorski socijalisti su najavili da će se sutra uveče, u Knežici, na sredokraći puta Prijedor – Kozarska Dubica, sastati sa kolegama iz susjedne opštine, kada će uz zajedničko druženje sabrati predizborne utiske, očekivanja i planove poslije oktobarskih izbora.

R. Rečević