Gradonačelnik Prijedora danas je organizovao prijem za predstavnike Gradske organizacije SUBNOR-a  i  Udruženja penzionera Prijedor.

-Nastavljamo praksu da se uoči Nove godine družimo sa predstavnicima udruženja koja okupljaju najstariju populaciju našeg grada, rekao je gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković nakon razgovora sa delegacijom SUBNOR-a i Udruženja penzionera Prijedora ocjenjujući izuzetno dobru saradnju ovih udruženja sa gradskom upravom.

Veljko Rodić predsjednik Gradske organizacije SUBNOR-a Prijedor  zahvalio se gradonačelniku,  koji je nastavio praksu prijeme predstavnika ove organizacije kao i finansijske pomoći koje je i ranije pružana ovom udruženju. On je podsjetio da se broj učesnika NOR-a iz godine u godinu smanjuje ali da su članovi njihovih porodica tu prisutni kako bi očuvali postojanje SUBNOR-a.

-Zahvaljujem se gradu Prijedoru na dugododišnjoj pomoći Udruženju penzionera  koja zaključno sa današnjim danom iznosi preko 2 miliona i 117 000 KM, rekao je Slobodan Brdar predsjednik ovog udruženja dodajući da je iz pomenutih sredstava obezbjeđeno 18 000 jednokratnih novčanih pomoći  i da je  preko 3000 članova udruženja upućeno u banjsko –klimatska liječenja širom Republike Srpske.

PrethodniKUĆA STOJANOVIĆA: 130 GODINA STARE CRKVE U KOZARCU
SlijedećiZASJEDALO PREDSJEDNIŠTVO GRADSKE ORGANIZACIJE PORODICA POGINULIH BORACA