8.8 C
Prijedor
Petak, 24 Marta, 2023

PRIJEM ZA JUNIORE „RUDAR PRIJEDORA“ (video)

Najnovije vijesti

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković upriličio je danas prijem za juniorsku selekciju „Rudar Prijedora“, koja se plasirala u juniorsku Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Kapiten juniora „Rudara“ Marko Janjušić  poručio je da je ekipa ponosna na ovaj uspjeh, jer su zajedničkim snagama,  uprkos teškim uslovima za rad, pokazali koliko vrijede.

– Osjećaj je fenomenalan, jer smo nakon jedne teške sezone uspjeli da ostvarimo cilj koji smo sebi zacrtali. I nadam se da će ovi momci sa sjajnim rezultatima nastaviti i u budućnosti – rekao je Janjušić.

Na svoje igrače ponosan je i trener juniorske selekcije „Rudar Prijedora“.

 – Očekivali smo plasman u Premijer ligu, mada nije bilo nimalo lako.  Jer smo prošle godine bili favoriti, ali nismo uspjeli da uđemo u najviši rang. Ovaj put smo bili oprezniji i postigli smo ono što smo planirali – rekao je Marjanović.

Gradonačelnik Milenko Đaković   čestitao je ekipi i trenerima na ostvarenom rezultatu, poželivši im mnogo uspjeha u premijerligaškim utakmica.

 – Ova generacija fubalera  svoj puni kapacitet pokazala je već sad.Čestitam im na plasmanu u Premijer ligu, i želim im puno uspjeha, kako u sportu tako i u životu. Zahvaljujem im i u ime Prijedora, jer je ovo prikaz dobrog rada u sportskim kolektivima u našem gradu – rekao je Đaković.

Za mlade nade „Rudara“ slijedi odmor, a u avgustu kreću prvi premijerligaški susreti.

Z.J.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!