PRIJEM ZA UČESNIKE MEĐUNARODNOG FUDBALSKOG FESTIVALA

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković organizovao je danas prijem za učesnike 4. Međunarodnog dječijeg fudbalskog festivala “Trofej Urije – Prijedor 2019”. Predstavnici klubova koji učestvuju na turniru pohvalili su dobru organizaciju te domaćinski odnos na koji su naišli u Prijedoru. Svi su izrazili nadu da će i u budućnosti imati priliku da dođu na ovaj turnir, kao i želju da i oni budu domaćini prijedorskim klubovima.

Gradonačelnik Đaković naglasio je da je posebna draž ovog fudbalskog festivala to što mladi sportisti putuju i stiču nova prijateljstva, dok treneri mogu da razmijene iskustva sa svojim kolegama. Zato i ove godine Grad pruža podršku ovom turniru, dodao je gradonačelnik. – Želja nam je da ovaj vid saradnje nastavimo i dalje. Povezivanje mladih sportista, budućih fudbalskih nada i sportskih radnika omogućava produžavanje sličnih sportskih događaja od kojih svi imaju korist – rekao je Đaković.

Takmičenje je nastavljeno i danas, dok su za sutra predviđeni završni susreti. Igra se na Gradskom stadionu, te na terenima u Omarskoj, Bereku i Hambarinama, dok će finalni mečevi i utakmice za treća mjesta sutra biti odigrani u Krupi na Vrbasu.

Od ekipa iz drugih država nastupaju novosadska “Vojvodina”, “Seged” iz Segedina, “Olimpija” iz Ljubljane” i zagrebačka “Lokomotiva”. Od domaćih ekipa tu su “Borac”, “Spartak” i “Željezničar Sport Tim” iz Banjaluke, “Krupa” iz Krupe na Vrbasu, “Kozara Stars” iz Gradiške, “Borac” iz Kozarske Dubice,  “Sloboda Bubamara” Novi Grad, te domaćin “Radnik Urije”.

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!