Prijedorska policija lišila je slobode lice čiji su inicijali D.S. /47/ iz Prijedora zbog sumnje da je počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti pripadnika policije.
Iz Policijske uprave /PU/ Prijedor je saopšteno da je tokom kriminalističke obrade, utvrđeno da je osumnjičeno lice 13. decembra prilikom kontrole saobraćaja sankcionisan izdavanjem prekršajnih naloga, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH i Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

“Sutradan, 14. decembra, lice čiji su inicijali D.S. je putem telefona pozvalo policijskog službenika, te mu uputilo ozbiljne prijetnje po njegov život i život članova njegove porodice, čime je počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti”, navedeno je u saopštenju iz PU Prijedor.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost su preduzete navedene mjere i radnje, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica D.S. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

izvor: Srna

foto:Ilustracija

Prethodni
SlijedećiPENZIONERI „MIRE“ NA TRADICIONALNOM, GODIŠNJEM DRUŽENJU