18.8 C
Prijedor
Petak, 1 Decembra, 2023

PRIORITET OKONČANJE VAKCINACIJE PENZIONERA

Najnovije vijesti

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i vršilac dužnosti predsjednika Udruženja penzionera Slobodan Brdar razgovarali su danas o procesu imunizacije u Srpskoj i konstatovali da je prioritet uspješno okončanje vakcinacije penzionera i drugih ugroženih grupa protiv virusa korona, a zatim i svih ostalih građana.

Sagovornici su izrazili zadovoljstvo zbog konstantnog rasta standarda penzionera, ostvarenog zahvaljujući povećanju i redovnom usklađivanju penzija u Srpskoj koje je i početkom ove godine realizovano uprkos teškoćama izazvanim pandemijom, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Na sastanku, kojem je prisustvovao i direktor republičkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Mladen Milić, ocijenjeno je da postoji odlična saradnja institucija sa Udruženjem penzionera, kao i posvećenost daljem poboljšanju položaja najstarije populacije u Srpskoj.

Cvijanovićeva i Brdar su u kabinetu predsjednika Srpske u Banjaluci razgovarali o položaju najstarije populacije u Srpskoj, kao i o mjerama koje republičke institucije sprovode s ciljem borbe protiv virusa.

SRNA