11.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 2 Oktobra, 2023

PRODAJUĆI MASAŽERE, KRADU NOVAC I DRAGOCJENOSTI

Najnovije vijesti

Muškarac i žena, starosti između 35 i 40 godina, u utorak su od  V.E. (82), mještanina sela Brezičani kod Prijedora, iz njegove kuće ukrali 300 maraka. Krađa je policiji prijavljena jučer, a  starac je naveo da mu je na vrata prvo pokucala nepoznata ženska osoba, starosti između 35-40 godina i na prodaju ponudila masažer.

Nakon izvjesnog vremena na vrata kuće 82-godišnjaka došao je i muškarac i tražio tu žensku osobu. Starac je i njega pustio u kuću, nakon čega je dvojac iskoristio njegovu nepažnju i ukrao mu 300 maraka.

Iz Policijske uprave Prijedor upozoravaju da su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je u posljednje vrijeme učestala pojava da dva lica na ovaj način građanima dolaze u kuću nudeći na prodaju masažere. Na meti su im mahom starija lica i penzioneri od kojih koristeći njihovu nepažnju kradu novac ili neke druge dragocjenosti.

-Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da budu oprezni prilikom posjeta nepoznatih lica koja nude na prodaju masažere, druge proizvode ili usluge, da takva lica ne puštaju u kuću, a u slučaju bilo kakve sumnje na nedozvoljene radnje obavijeste nadležnu policijsku stanicu. – upozorila je Zvezdana Alendarević, portparolka PU Prijedora.

Nezvanično saznajemo da najvjerovatnije  isti par hara najviše područjem Brezičana kod Prijedora. Žena je nižeg rasta, punija, tamnije kose i puti i nosi naočare, dok je muškarac mršavije građe i ima brkove. Pretpostavlja se da je broj onih koje su na ovaj način ojadili mnogo veći od ovog jednog slučaja koji je prijavljen policiji.

izvor: Avaz

foto: Giga