20.8 C
Prijedor
Četvrtak, 23 Marta, 2023

Promovisana 15. generacija Visoke škole za ekonomiju i informatiku (video)

Najnovije vijesti

U Visokoj školi za ekonomiju i informatiku u Prijedoru, svečano su uručene diplome studentima 15. generacije, koji su završili školovanje i diplomirali u prethodnom periodu.

Dino Hodžić iz Bihaća, iz ove visokoškolske ustanove izašao je kao prvi diplomirani inženjer računarstva i informatike. Osim što mu to pričinjava veliko zadovoljstvo, pun je riječi hvale za ovu školu. – Škola je dobro zamišljena, predavanja su bila odlična, profesori su stručni i maksimalno posvećeni studentima. Tokom studija imali smo kvalitetna predavanja i pomoć svih profesora. Iako sam već u radnom odnosu, ovo školovanje mi je bilo dobra prilika da proširim svoje znanje iz oblasti računarstva i informatike – dodao je Hodžić.

Dragan Soleša, direktor Visoke škole za ekonomiju i infomatiku u Prijedoru, poželio je diplomcima mnogo uspjeha u daljem radu, karijeri i usavršavanju. – Treba da znaju samo jedno. Da diploma u rukama, nije kraj obrazovanju. U vremenima koja su ispred njih, treba još da se usavršavaju i uče. Želim im da krenu putem svoje profesije i daljeg profesionalnog ostvarivanja – poručio je Soleša.

Na Visokoj školi studenti se obrazuju putem trogodišnjeg i četvorogodišnjeg studija, u oblastima ekonomije i menadžmenta i informatike.  

M.Šodić

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!