Za dijasporu koja ima namjeru provesti ljeto u Prijedoru, danas su podijeljeni leci dobrodošlice sa korisnim informacijama i uputama koje će im upotpuniti i olakšati boravak.

Grad Prijedor, kao dobar domaćin, već treću godinu priprema ovakav sadržaj koji uz značajne brojeve telefona, sajtove i smjernice čini boravak gostiju u ovom gradu prijatnim, rekao je gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković. – Želimo da, zajedno sa građanima Prijedora, šire pozitivnu energiju i da svi zajedno provedemo prijatne dane godišnjeg odmora u komšijskom druženju. Bez obzira kako se zovu, bez obzira koje su vjere, koje boje kože, svi ljudi dobre volje u Prijedor su dobrodošli – dodao je Đaković.

Dobrodošlicu gostima poželio je Ajdin Mešić, predsjednik Skupštine grada Prijedora. – U ime gradske skupštine, svim našim prijateljima i gostima želim dobrodošlicu u grad Prijedor, da se osjećaju sigurno, da uživaju u boravku ovdje, u svojim praznicima i nadamo se da će se vraćati svake godine – rekao je Mešić.

U ovo doba godine sprovodi se niz preventivno-represivnih aktivnosti koje su isključivo usmjerene na održavanje povoljnog stanja bezbjednosti. Ova aktivnost spada u jednu od preventivnih koju sprovode članovi Policijske uprave, zajedno sa partnerima iz lokalne zajednice, rekao je Stevo Tomčić, zamjenik načelnika Policijske uprave Prijedor. – Iskreno se nadamo da će ovo pismo dobrodošlice dati željene efekte, a to je da se svako od nas ponaša u skladu sa pozitivnim propisima i moralnim načelima te pruži lični doprinos stanju bezbjednosti u našem gradu – poručio je Tomčić.

Za sve potrebne informacije i pomoć, gosti našeg grada mogu se obratiti najbližoj regionalnoj kancelariji za mjesne zajednice ili jednoj od policijskih stanica.

V. Gavranović

PrethodniODRŽAN TREĆI PETROVDANSKI SABOR U BUSNOVIMA (video)
SlijedećiU INDUSTRIJSKOJ ZONI “CELPAK” USKORO NOVO PREDUZEĆE (video)