16.8 C
Prijedor
Četvrtak, 22 Februara, 2024

PROTIV „KOZARE“ PROSLAVITI TITULU JESENJEG ŠAMPIONA

Najnovije vijesti

Fudbaleri „Rudar Prijedora“, vodeći tim šampionata Republike Srpske, u 16.kolu domaćin su  „Kozari“  iz Gradiške, pretposljednjem timu šampionata. Šef stručnog štaba “Rudara” Zlatko Jelisavac, na  pres konferenciji upozorio je da “Kozara”, bez obzira na mjesto na tabeli, zaslužuje respekt. Uvjeren je u pobjedu i osvajanje titule jesenjeg šampiona.

-“Kozara” igra uvijek dobro u Prijedoru, a propustili su da osvoje znatno više bodova i rasterećeni dolaze u Prijedor. Očekujem da će, disciplinovanom i  odgovornom igrom, moji momci  ostvariti trijumf i tako  osvojiti  jesenju titulu – rekao je  Jelisavac.

U timu “Rudar Prijedora”, zbog kartona,  nedostajaće Nemanja Vejinović. Ostali su spremni i voljni da poprave gol razliku. Golgeter Ognjen Jaćimović ima priliku da golovima u ovom meču bude prvi strijelac šampionata.

Kapiten  Nemanja Marić kaže da ekipu “Kozare” jako dobro poznaje i smatra da u Prijedor neće doći sa  istaknutom ”bijelom zastavicom”.

-Očekujemo da  pružimo odličnu igru onako kako smo igrali tokom cjelog prvenstva. Naša serija od poslednjih pet pobjeda, posebno  igra, daju nam za pravo da vjerujemo u sebe. Pobjeda će biti prilika  da zajedno sa navijačima i simpatizerima proslavimo jesenju titulu-naglasio  je  Marić.

Susret  “Rudar –Prijedor”- “Kozara” igra se sutra, subota, sa početkom u 13 časova na  Gradskom stadionu u Prijedoru.

M.Bogun